Els Mossos han de fer guàrdia davant del Pius per les amenaces dels pares d'un alumne als professors

El pare de l'alumne de l'institut que va ser castigat va arribar a agafar de mala manera el director del centre

24 de febrer del 2017
Actualitzat el 26 de febrer a les 14:06h
Institut Pius Font i Quer de Manresa
Institut Pius Font i Quer de Manresa | GSV
Durant aquesta setmana, agents dels Mossos d'Esquadra han fet guàrdia a les hores d'entrada i sortida de l'Institut Pius Font i Quer de Manresa després que els pares d'un alumne s'encaressin i amenacessin una professora i el director del centre.

Segons fonts properes al centre, l'enfrontament es va produir després que una professora castigués l'alumne per un motiu disciplinari i s'avisés els seus pares per advertir-los de l'actitud del seu fill. En la reunió amb els pares, la conversa va anar pujant de to fins que, en un moment donat, el pare de l'alumne castigat va agafar de mala manera i agressivitat el director i els va amenaçar a ell i a la professora.

Malgrat que des del centre no s'ha interposat cap denúncia formal per les amenaces, en part per no enterbolir més la situació, el director de l'institut va demanar als Mossos d'Esquadra que hi desplacessin una patrulla coincidint amb les entrades i sortides dels nois de classe, per evitar mals majors.

La patrulla s'hi ha anat desplaçant durant aquesta setmana, més encara aquest dijous quan se li va comunicar a l'alumne la seva expulsió temporal del centre per motius disciplinaris. Mentre ha durat la guàrdia dels agents, no hi ha hagut cap incident al voltant de l'institut.