El Manresa FS rep el Peña Deportiva d'Eivissa amb la necessitat de sumar punts

Els manresans porten perduts tots els partits de la segona volta

Redacció
23 de febrer del 2017
Actualitzat a les 20:16h
Després de l'ensopegada a Cerdanyola, el Manresa FS rep el dissabte a les 5 de la tarda al Pujolet el conjunt balear de Peña Deportiva d'Eivissa. Els manresans afronten aquest partit amb una imperiosa necessitat de punts davant un equip que està en zona de descens amb 14 punts i penúltim a la taula. La meitat d'aquests punts són trets a fora, o sigui, Peña Deportiva ha fet 7 punts com a local i 7 a les seves visites. Té 56 gols a favor i n'ha rebut 92, essent, juntament amb el Ripollet, l'equip que més gols a encaixat del grup.

Ara, compta amb un partit pendent a jugar contra Barceloneta, tambè implicat en el descens,a terres eivissenques. Peña Deportiva ha guanyat a Sabadell contra Escola Pia, també a Salou i ha empatat a la pista del Natació Sabadell. En canvi, ha perdut a Santa Coloma contra Catgas B, Ollería, Barceloneta, Castelldefels davant CCR, Cerdanyola i Ripollet.

Molts canvis s'han produït al conjunt illenc durant la temporada. Canvi d'entrenador que ha donat entrada a l'andalús Francisco Eduardo Inza, provinent del Coineña. També incorporacions de jugadors com Juanchu i Ives del CD Murcia, Gambetta del FS Mazarrón i últimament Joan Guardiola del Alaró, tots ells d'equips de 3a divisió Nacional.

Pel que al Manresa, l'única baixa serà la de Gordillo que continua lesionat. Es reincorpora després de molt temps absent Tanti. El Manresa FS porta cero punts en els cinc primers partits de la segona volta, o sigui, no coneix la victòria des del 7 de gener, pràcticament dos mesos sense sumar ni un sol punt.