Una quarantena de santjoanencs participen a la passejada «A cent cap als cent»

Participants a la passejada d'«A cent cap als cent» a la Llagostera
Participants a la passejada d'«A cent cap als cent» a la Llagostera | AjSJV
Redacció
23 de febrer del 2017
Actualitzat a les 17:58h
Aquest mes de febrer s'ha reprès la temporada 2017 del cicle de passejades A cent cap als cent que impulsa la Diputació de Barcelona en el marc del Programa esportiu local d'activitats d'esport, salut i qualitat de vida i que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada. 

Més d'una quarantena de santjoanencs i santjoanenques, acompanyats de persones vingudes de les poblacions de Calella i Barberà del Vallès, van participar dimecres 22 de febrer en la segona caminada del cicle, celebrada a La Llagosta. Els caminaires van gaudir d'un dia propici, amb una climatologia molt favorable, i d'un recorregut de nou quilòmetres. 

Ara, la propera sortida es farà el 15 de març a la població de Barberà del Vallès. I Sant Joan de Vilatorrada serà la vila amfitriona de la passejada el 5 d'abril. El preu de cada sortida és de 6€ -excepte la caminada de Sant Joan de Vilatorrada, que tindrà un cost simbòlic d'1€- i inclou el transport amb autobús al lloc de la caminada i una assegurança d'accidents personal. 

L'Ajuntament ha volgut agrair a la població de La Llagosta i a la seva gent l'excel·lent acollida, hospitalitat i predisposició demostrada i convida als santjoanencs i santjoanenques a participar del projecte.