La Ruta del Bakalau i el concurs d'escudella, plats forts del Carnaval de Santpedor

Els actes es reparteixen entre divendres, dissabte i diumenge

Redacció
23 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:10h
Santpedor ja ho té tot a punt per al cap de setmana del Carnaval que organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de la Comissió de Penyes i de la Boite Lennon. El plat fort del cap de setmana és la rua pels carrers amb les comparses, les carrosses i la presència de les disfresses, però cada cop més està agafant protagonisme activitats paral·leles amb el menjar com a protagonista.

Així, es consolida la ruta del Bakalau de divendres per obrir el cap de setmana. Una quinzena de bars de Santpedor s'han unit en aquesta iniciativa i els participants fan un recorregut aturant-se a cadascun d'aquests establiments a fer una tapa i una beguda. La comitiva va acompanyada d'una xaranga que els acabarà portant a Cal Llovet on serà el torn de la música i el ball amb la Boite Lennon.

Dissabte i després de l'èxit de l'any passat es farà el segon concurs d'escudella a partir de les 10 del matí. A les 2 un jurat decidirà qui guanya després de tastar el resultat de la feina matinal. La rua serà a 2/4 de 7 de la tarda amb el rei Carnestoltes El Leru Leru acompanyar del DJ Lerele. La festa continuarà a Cal Llovet.

Diumenge serà el torn del carnaval infantil amb la rua a 2/4 de 12 del migdia des de la plaça de la Font fins a cal Llovet on es farà un espectacle infantil.
 

Programa del Carnaval de Santpedor

Arxivat a