Geronimo Stilton arrenca aquest cap de setmana al Kursaal amb quatre funcions

La segona entrega del conegut ratolí, dirigida per Lluís Danés, compta també amb la participació dels bagencs Enric Llort (autor del llibret) i Beth Rodergas (Neridiana)

Geronimo Stilton torna aquest cap de setmana al Kursaal
Geronimo Stilton torna aquest cap de setmana al Kursaal | Promocional
Redacció
23 de febrer del 2017
Actualitzat el 27 de febrer a les 11:45h
La Sala Gran del Teatre Kursaal acollirà aquest cap de setmana l'inici de la gira del nou musical de Geronimo Stilton, Gran retorn a Fantasia. L'espectacle, que es podrà veure aquest dissabte 25 de febrer (18h i 21h) i diumenge 26 de febrer (12h i 18h), està dirigit per Lluís Danés, amb composició musical de Xavi Lloses i amb la participació dels bagencs Enric Llort (llibret) i Beth Rodergas (en el paper Neridiana, la reina de les Fades Negres). 

En aquesta ocasió Geronimo Stilton torna al Regne de la Fantasia, on l'espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes! Aquesta vegada, Flordiana no és la seva alida, ni la seva amiga, sinó una reina esquerpa, malcarada i hostil, que li ordena que vagi a buscar els Set Objectes Màgics que hi ha escampats per tot el Regne de Fantasia. Tot plegat és estrany i molt misteriós.

Una aventura de bigotis, interpretada per Geronimo Stilton, Beth Rodergas, Edgar Martínez, Marc Gómez, Marina Xeix, Marina Schiaffino, Laura Borràs, Toni Guillemat i Joan Mas, en què el públic es retrobarà amb personatges tan coneguts com el gripau Scribacchinus, la bruixa Stria, l'encantador Boletus, la valenta Alys i molts d'altres!

El nou musical de Geronimo Stilton que es va estrenar el desembre passat al Teatre Condal de Barcelona amb gran èxit de públic, inicia a Manresa la gira que el portarà a actuar a Sant Cugat, Tarragona, Lleida, Terrassa i Girona. 

El preu de les entrades és 22€ (20€ amb Carnet Galliner, menors de 25 anys i majors de 65 i 15€ pels menors de 12 anys). Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet.