El director d'Alerta Digital titlla Sor Lucía de «golfa» i de «prostituta»

La monja dominica manresana no descarta emprendre accions legals contra el mitjà ultrarreaccionari i el seu màxim responsable

Armando Robles, director d'Alerta Digital, insulta Sor Lucía Caram
Armando Robles, director d'Alerta Digital, insulta Sor Lucía Caram | Alerta Digital
22 de febrer del 2017
Actualitzat a les 21:53h
L'ultrarreaccionari Armando Robles, director d'Alerta Digital, es va descantillar el passat 2 de febrer en el seu programa de televisió-web "La ratonera" (02/02/2017, a partir del minut 17.00) titllant Sor Lucía Caram de "golfa" i "prostituta" arran  de l'entrevista que la monja dominica manresana havia ofert dies abans al programa de Cuatro Chester in Love conduït per Risto Megide. En aquell programa, Sor Lucía va explicar que ella creia que la Verge Maria i Josep duien una "vida normal dins del matrimoni" responent una pregunta del presentador sobre la sexualitat de la parella.

En conversa amb el capella barceloní Custodio Ballestes, Robles va etzibar que "aquesta tia, aquesta golfa, primer no és verge, i quan era jove, tinc informació certament solvent, que podria acreditar que aquesta golfa va practicar la prostitució a l'Argentina". "Ella diu que la Mare de Déu no és verge i jo dic que vostè tampoc no ho és", va cloure la seva intervenció el director del mitjà.

Abans, el sacerdot justificava que ningú de l'Església no li hagués dit res a Sor Lucía pel fet de ser dona. "Ningú no es vol enfrontar ni ser massa dur amb ella; a l'església hi ha discriminació positiva amb les dones", va afirmar tranquil·lament. Tots dos van coincidir a assenyalar que Sor Lucía era "intocable" perquè mantenia amistat amb tota la classe política catalana i amb les persones més influents del país.

Sor Lucía Caram ha assegurat a NacióManresa que no descarta emprendre accions legals contra Alerta Digital i el seu director Armando Robles, tot i que encara no ha pres la decisió definitiva.
 

Enllaç al vídeo. ATENCIÓ és el del programa del 2/2/2017, a partir del minut 17.00