L'ex-portaveu de l'USTEC Rosa Cañadell parlarà de feminisme i educació a Manresa

Serà aquest divendres a les 7 de la tarda a l'Espai Roig

Redacció
22 de febrer del 2017
Actualitzat a les 9:49h
La CUP i Comunistes de Catalunya, des de les seves agrupacions a les comarques centrals, han organitzat un cicle de xerrades sobre gènere i patriarcat sota el títol Feminisme, lluita de lluites. La quarta i penúltima xerrada del cicle està dedicada a debatre sobre educació i feminisme i serà aquest divendres 24 de febrer a les 19.00h a l'Espai Roig de Manresa (C/ de la Mel, 8 - 1r pis) amb la participació de Rosa Cañadell.

Rosa Cañadell és psicòloga i professora jubilada. Durant molts anys va exercir de portaveu del sindicat USTEC-STEs càrrec que va abandonar després de jubilar-se l'any 2013. Durant tos aquests anys i des de la posició de portaveu del sindicat de mestres va ser una de les veus més conegudes a favor d'una educació pública de qualitat i més crítiques contra les retallades, la Llei Wert o la LOMCE. Cañadell és també articulista i ha escrit a diferents mitjans com El Diari de l'Educació, El diario.es o La Directa parlant d'actualitat i educació. És membre també de la comissió redactora de la ILP d'Educació

Aquesta xerrada és la quarta sessió d'un seminari més ampli estructurat en cinc sessions obertes a totes les persones interessades. Cada una d'elles s'està centrant en un aspecte relacionat amb la perspectiva de gènere i lluites diverses contra el patriarcat i la desigualtat. Lea cinquena i última sessió estarà dedicada a feminisme i llenguatge. Les sessions estan lligades pel fil conductor del feminisme però comptaran amb diferents ponents, fet que permet la participació a cada trobada es pugui fer per separat.