El Carnestoltes de Súria arriba dissabte amb novetats i més música

Una de les novetats d'enguany és que el pas de les comparses pels carrers del centre de la vila comptarà amb l'animació del grup Batukada Shangó

Redacció
20 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:49h
El Carnestoltes de Súria omplirà de festa el centre urbà de la vila aquest dissabte 25 de febrer, en una edició que obre una nova etapa amb més animació, més actuacions i un sopar solidari que tindrà lloc al Pavelló Municipal d'Esports. L'organització és a càrrec de la nova Comissió del Carnestoltes, creada fa pocs mesos amb el suport de l'Ajuntament.

La rua del Carnestoltes sortirà a les 17.30 h des del barri de Sant Jaume i farà el recorregut habitual. Una de les novetats d'enguany és que el pas de les comparses pels carrers del centre de la vila comptarà amb l'animació del grup Batukada Shangó.

Al final de la rua hi haurà xocolata calenta i coca per a tothom al Pavelló Municipal d'Esports i una actuació del grup musical bagenc El Quinto Carajillo.

El sopar solidari és organitzat per l'Associació de Voluntaris de Súria i començarà a les 21.00 h. Els tiquets es poden adquirir anticipadament al preu de 5 euros fins al dijous 23 de febrer, a l'establiment Món Feliç. El final de festa musical serà a càrrec d'Alexander Main i DJ R.

El programa complet del Carnestoltes de Súria és el següent:

- 17.30 h. Sortida de la rua des del barri de Sant Jaume. Animació i ritme durant tot el recorregut amb Batukada Shangó.
- 19.30 h. Final de la rua i la batucada al Pavelló Municipal d'Esports. Xocolata calenta i coca gratis per a tothom.
- A continuació. Festa i animació amb El Quinto Carajillo.
- 21.00 h. Sopar solidari. Organitzat per l'Associació de Voluntaris de Súria. Tiquets disponibles a l'establiment Món Feliç fins al dijous 23 de febrer. Preu: 5 euros.
- A partir de les 22.00 h. Festa amb Alexander Main i DJ R.

L'inici d'aquesta nova etapa del Carnestoltes ha comptat amb l'impuls de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament. El termini d'inscripció de les comparses va romandre obert fins al passat 17 de febrer.
Arxivat a