El Moianès inicia el «30 Plus», per a trobar treball a persones de més de 30 anys

El termini màxim per poder realitzar un contracte dins d'aquest programa és l'1 d'octubre de 2017

Redacció
20 de febrer del 2017
Actualitzat a les 9:32h
El Consorci del Moianès inicia el programa 30 Plus, del Servei d'Ocupació de Catalunya, amb l'objectiu de fomentar l'ocupabilitat de persones en situació d'atur majors de 30 anys.

En el marc del programa 30 Plus es duen a terme  actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de les persones en situació d'atur de 30 anys i més. Aquestes actuacions es fonamenten en incentivar la contractació de persones per part de les empreses del territori, amb una subvenció per pagar una part del sou del treballador, durant un període d'entre 6 i 9 mesos. La participació en el programa, inclou una formació adaptada al lloc de treball d'un mínim de 60 hores, per la persona contractada. El termini màxim per poder realitzar un contracte dins d'aquest programa és l'1 d'octubre de 2017.

Si es té més de 30 anys i s'està en situació d'atur, cal trucar al 93.830.14.18 per concertar una entrevista al SOM-Servei d'Ocupació del Moianès. I si e'és una empresa interessada en contractar personal a través d'aquesta subvenció, cal contactar al mateix telèfon.