Els darrers cinc minuts priven el Catalana Occident de ser a semifinals de la Minicopa (70-63)

En aquest temps els bagencs encaixen un parcial de 17-1 contra el 5+11 Baskonia

El Catalana Occident ha lluita fins el final però no ha passat a semifinals
El Catalana Occident ha lluita fins el final però no ha passat a semifinals | ACB Photo
17 de febrer del 2017
Actualitzat a les 17:31h
El Catalana Occident Manresa ha acaronat el pas a les semifinals de la Minicopa infantil. Però no ha pogut ser. Els joves jugadors bagencs han tingut el partit a les seves mans. Els han sobrat els darrers cinc minuts en què han passat de guanyar per 53-62 a perdre per 70-63 contra el 5+11 Baskonia.

La primera part ha estat equilibrada, amb un lleuger domini vitorià. Les diferències entre els dos conjunts eren mínimes i el Catalana Occident no perdia la cara al partit. Al descans, l'equip bagenc perdia per quatre punts (31-27).

La situació ha canviat a la tornada de vestidors. El Catalana Occident Manresa, guiat per una altra gran actuació de Toni Naspler, ha capgirat el marcador i ha arribat a tenir un avantatge superior als deu punts. Al tram final, l'equip manresà s'ha quedat sense benzina i els vitorians ho han sabut aprofitar amb jugades molt encertades. El somni de les semifinals s'ha esvaït i la victòria ha estat per als bascs 70-63.

Aquest dissabte, el Catalana Occident Manresa jugarà pel cinquè lloc contra el vencedor del Divina Joventut- UCAM Múrcia