Bozzo i Guinovart explicaran el procés de creació de «Scaramouche», dijous al Kursaal

L'acte serà a les 8 del vespre a la Sala Petita i amb entrada gratuïta

Redacció
15 de febrer del 2017
Actualitzat el 22 de febrer a les 15:21h
La Sala Petita del Kursaal acull aquest dijous, 16 de febrer a les 8 el vespre, la presentació del musical Scaramouche de Dagoll Dagom. Joan Lluís Bozzo, director de Dagoll Dagom, explicarà el procés de creació d'un musical i Albert Guinovart, compositor de Scaramouche, compartirà el camí de la composició musical, a més d'interpretar algunes de les seves creacions en directe. 

Scaramouche és la nova producció de Dagoll Dagom, un musical dirigit per Joan Lluís Bozzo i protagonitzat per Toni Viñals, Ana Sanmartín, Ivan Labanda i Mireia Mambo, basat en la novel·la del mateix títol de l'escriptor Rafael Sabatini, que en 1952 va ser portada al cinema per George Sidney, amb Stewart Granger com a protagonista.

El musical, que actualment es pot veure al Teatre Victòria de Barcelona, es centra en la vida de dos germans bessons separats des de la seva infantesa: René i Louis. René és un penques amb molt talent que viu en una companyia de teatre de Comedia de'll Arte i és l'amant de Camila, una jove actriu d'una bellesa i sensualitat extraordinàries. Per altra banda, trobem a Louis que ha estat adoptat pel Marquès de l'Echalonne i que és un intel·lectual que s'encarrega de la biblioteca de Palau i viu enamorat d'Olympia (que és la promesa del Marquès). Els personatges faran un viatge fins a París on trobaran els seus destins.