Els veïns acusen l'inquilí de l'habitatge on s'ha originat l'incendi d'acumular-hi deixalles

El pis del carrer d'En Cirera de Manresa està ocupat per un adult i un menor amb el consentiment del propietari, ja que no havia presentat denúncia

Pis del edifici del carrer d'En Cirera de Manresa on s'ha originat l'incendi
Pis del edifici del carrer d'En Cirera de Manresa on s'ha originat l'incendi | Estefania Escolà
ACN
13 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:14h
L'habitatge on s'ha iniciat el foc que aquest dilluns de matinada ha afectat un bloc de pisos al carrer d'En Cirera de Manresa estava ocupat de per un adult i un menor. Fonts de l'Ajuntament, però, han explicat a l'ACN que es tractava d'una ocupació consentida, ja que la propietat no havia presentat denúncia. L'Ajuntament coneixia la situació d'aquestes dues persones i se'n feia un seguiment des de Serveis Socials. Alguns dels veïns han alertat que l'home que ocupava el pis era conflictiu i que acumulava grans quantitats de deixalles al pis.

Els veïns que han hagut de ser desallotjats a causa del foc, tretze dels quals han resultat intoxicats, podran tornar a casa al llarg d'aquest dilluns, segons fonts del consistori. Els únics que no podran tornar són l'adult i el menor, que aniran a casa de familiars.

Dels tretze intoxicats, vuit han estat traslladats a l'Hospital de Manresa amb un pronòstic entre lleu i menys lleu. Els altres cinc han estat donats d'alta in situ.