Sant Vicenç acaba les obres de reurbanització del carrer Via Augusta

Carrer Via Augusta de Sant Vicenç de Castellet
Carrer Via Augusta de Sant Vicenç de Castellet | AjSVC
Redacció
11 de febrer del 2017
Actualitzat a les 19:01h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha finalitzat les obres de reurbanització del carrer Via Augusta, un dels carrers més transitats del municipi. Els operaris han refet el paviment i han urbanitzat els trams pendents d'un vial que havia quedat malmès els darrers anys. En paral·lel, s'han arranjat les voreres i s'han completat les connexions del clavegueram. Una part dels punts d'il·luminació han estat substituïts i també s'han plantat arbres. Aquest dilluns a la tarda, una representació de l'equip de Govern de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha recorregut tot el tram urbanitzat.

Pla de mobilitat

La reurbanització del carrer Via Augusta ha comportat canvis en la circulació del trànsit rodat amb nous sentits de circulació i la senyalització renovada. El carrer Via Augusta continua tenint dos sentits de circulació, però ara els carrers compresos entre aquesta via i el carrer F. Soler i Puigdollers són d'un únic sentit. Els canvis responen a les directrius del Pla de Mobilitat que s'anirà implantant en tot aquest entorn. En paral·lel, també s'ha suavitzat l'accés a la deixalleria municipal.

Aparcament i parc infantil

L'Ajuntament també ha completat les obres per adequar l'espai d'aparcament de davant del CAP. El nou espai pavimentat amb un material tipus sauló sòlid té capacitat per a una trentena de vehicles i l'accés a peu també s'ha millorat amb un itinerari més segur per als usuaris de l'equipament. En paral·lel, aquesta setmana finalitzen les obres de millora del parc infantil de la plaça Onze de Setembre. S'ha renovat el paviment amb sauló a la zona de jocs i paviment imprès als passadissos i s'han substituït les lloses aixecades amb paviment de formigó. Hi ha nous gronxadors, bancs i papereres. Finalment, s'han fet tasques de pintura a la façana de l'edifici del Jutjat.