Moià inaugurarà diumenge les reformes a l'Espai Cultural les Faixes

Aquesta intervenció torna a dotar a Moià d'un espai on poder fer actes, concerts, projeccions i obres de teatre

Redacció
09 de febrer del 2017
Actualitzat el 10 de febrer a les 10:21h
Aquest diumenge a les 6 de la tarda s'inauguraran les reformes que s'han fet a les instal·lacions de l'Espai Cultural Les Faixes de Moià. Aquestes reformes han permès dotar a la sala d'un espai escènic, vestuaris i calefacció. 

Aquesta intervenció torna a dotar a Moià d'un espai on poder fer actes, concerts, projeccions i obres de teatre. Tindrà un aforament de fins a 880 persones, amb un escenari de 12,20 x 7,60 m i una boca de 10 metres d'ample i 3,80 metres d'alçada. La caixa escènica té doble alçada per tramoia. A la part posterior hi ha una construcció de dues plantes per a vestidor, magatzem i sala de calderes amb una superfície total d'uns 100 m2. 

Al mateix temps, l'adequació de l'espai permetran traslladar l'escola de dansa, ja que s'ha adaptat l'espai de serveis de la sala per als vestidors i dutxes. També s'ha construït un nou volum per a magatzem, instal·lat miralls i el paviment adequat. Amb el trasllat de l'escola s'allibera l'Ajuntament del pagament d'un lloguer de l'espai que ocupava fins ara, podent aproximar l'equilibri de ingressos i despeses del servei i així garantir la seva continuïtat. 

La inversió feta en total és de 270.853,63 euros, dels quals un 77,5% han estat subvencionats. Aquest any 2017 es preveu poder incloure al pressupost noves partides econòmiques i sol·licitar subvencions per poder dotar de major aïllament tèrmic i acústic de la sala, millorar instal·lacions de climatització així com dotació de material i equips (cadires, so, imatge, llum, etc).
Arxivat a