Carles Juanpere Pérez dirigirà el PDeCat de Sant Joan de Vilatorrada

Nous membres de la direcció del PDeCat a Sant Joan de Vilatorrada
Nous membres de la direcció del PDeCat a Sant Joan de Vilatorrada | PDeCat
Redacció
09 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:06h
Aquest dimarts va tenir lloc la primera assemblea del Partit Demòcrata a Sant Joan de Vilatorrada. Aquesta assemblea ja és la cinquena (seguida de Manresa, Sant Salvador de Guardiola, Talamanca i la darrera, Sant Fruitós de Bages) que fa el nou partit a la comarca per crear els seus equips locals. 

Com en les altres assemblees de constitució dels equips, els punts principals de l'ordre del dia van ser la presentació i votació de l'única candidatura que es presentava a dirigir l'equip local del nou partit al municipi. Com en les darreres ocasions, l'obertura i presentació de l'acte va anar a càrrec de la Presidenta Comarcal, Ivet Castaño, i seguidament, intervingué el president local sortint, Eduard Mata, que va fer un resum de la feina feta en el darrer comitè local de Sant Joan. 

Carles Juanpere, candidat a presidir la nova direcció executiva local, va ser l'encarregat de presentar la resta de la candidatura. Juanpere és biòleg i de professió comercial industrial, hospitalari i gestor de compres. Actualment treballa en una empresa de transport en el servei de transport adaptat per l'ajuntament de Manresa. 

Els altres membres de la llista que l'acompanyen són: Miquel Pujol Graset, Ester Ros Pich, Eduard Mata Riu, Antònia Capdevila Raspall i Laura Vilanova Navarro. 
Finalment, es va dur a terme la votació de la llista entre tots els associats del Partit Demòcrata al municipi, que hi van donar suport amb el 100% dels vots a favor. 

El nou president de l'equip local va agrair la confiança unànime dipositada, tant a ell com al seu equip, assegurant que des d'aquell moment mateix entomen el repte de treballar pel poble i pels associats amb il·lusió, responsabilitat i compromís.