La PAHC i serveis socials es tornen a enganxar per una persona sense sostre

La plataforma va denunciar a les xarxes que només li donaven plaça a l'alberg per tres dies i des de la regidoria es va assegurar que "en cap cas la persona afectada quedarà sense la protecció de l’Ajuntament"

Redacció
07 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:33h
La PAHC Bages i la regidoria de serveis socials de l'Ajuntament de Manresa se les van tornar a tenir dilluns arran d'una persona sense sostre a qui, segons la plataforma va escriure a les xarxes socials, el consistori li oferia estar-se tres dies a l'alberg de la plaça Milcentenari i li donava hora per revisar el seu cas set dies després.

Segons explicava la PAHC, durant els 3 dies que aquesta persona estava a l'alberg "s'ha de buscar algun amic que li doni habitació", o, segons diuen literalment, "que la PAH li busqui un pis".

La regidoria de serveis socials va respondre donant-li hora per al mateix dia que sortís de l'alberg, i emetent un breu comunicat en que acusava la PAHC de donar una informació que "no s'ajustava a la realitat", entenent que "per un error de comunicació". El comunicat finalitzava aclarint que "en cap cas la persona afectada quedarà sense la protecció de l’Ajuntament".