El Kursaal convida els infants que van néixer el febrer del 2007 a la «Gala Petit Kursaal»

Redacció
06 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:32h
El Jan i la Júlia tornen a ser els protagonistes de l'escena al Kursaal
El Jan i la Júlia tornen a ser els protagonistes de l'escena al Kursaal | MEES
Els nens i nenes de Manresa i comarca que aquest mes de febrer fan 10 anys estan convidats a la Gala Petit Kursaal Jan i Júlia i els seus amics, que tindrà lloc el proper diumenge, 12 de febrer, a les 18h, la Sala Gran del Teatre Kursaal de Manresa. L'espectacle està inclòs en el programa de celebració del desè aniversari del Kursaal, reinaugurat el 20 de febrer del 2007. 

La gala, conduïda pels germans Jan i Júlia, protagonistes dels espectacles del Servei Educatiu del Kursaal, serà una festa per a tots els nens i nenes que tinguin ganes de felicitar el Kursaal pel seu aniversari. A la Gala del Petit Kursaal el Jan i la Júlia estaran molt ben acompanyats pel seus amics. No hi faltarà el Kursaalet, la mascota del Kursaal, que ara fa uns quants anys que no es deixava veure. Ni tampoc companyies i artistes d'espectacles per a públic familiar, locals, com ara la Companyia Sgratta o La Roda Produccions. L'espectacle ideat per Cristina Gonzàlez, responsable del Servei Educatiu, estarà interpretat per Albert Ruiz i Sílvia Blavia que comptaran amb la col·laboració sorpresa d'altres artistes convidats. 

Tots aquells nens i nenes nascuts el febrer del 2007 ja poden recollir una invitació presentat el DNI a les taquilles del Kursaal.