El Voilà! serà l'escenari d'un concert benèfic per ajudar una santfruitosenca amb ELA

Tindrà lloc aquest diumenge a les set de la tarda i anirà a càrrec del cantautor igualadí Quico Tretze

Redacció
06 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:17h
"Recordo perfectament el dia que la Meri em va trucar per explicar-me que sentia que anava perdent la força de les cames", explica el cantautor igualadí Quico Tretze quan parla de la seva amiga Meritxell Campos, que, amb 40 anys, pateix Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). La Meri -que així és com l'anomenen els amics- és una de les fundadores del projecte "La Nit del Cantautor", que cada any celebra un concert amb diversos músics de Catalunya perquè es donin a conèixer i ofereixin el seu propi repertori. Aquesta iniciativa va començar l'any 2012 a la sala New Malibú de Sant Fruitós, que, de fet, és el poble on va néixer Campos.

Des que li van diagnosticar l'ELA, Meritxell Campos ha investigat i treballat en diversos tractaments per a frenar la malaltia. Uns tractaments, però, que tenen un cost econòmic elevat i que sovint és impossible que es duguin a terme de manera regular. És per aquest motiu que l'autor de "Brot de llum", juntament amb Ricard Escudero, ha decidit posar el seu granet de sorra per la causa i organitzar un concert per a recaptar fons per ajudar la Meri a costejar els seus tractaments. Serà un concert amb taquilla inversa (un cop s'acabi, cadascú pagarà el que li sembli) que es durà a terme aquest diumenge, 12 de febrer, a les set de la tarda, al Voilà! de Manresa.

En l'espectacle, que serà obert a tothom, Quico Tretze estarà acompanyat del seu trio habitual: Marc Mateu "Red Pèrill" al teclat, i Núria Galvany al violoncel.