Sant Fruitós programa dues sortides perquè la ciutadania incideixi en la creació del POUM

Una es farà en bicicleta i l'altra a peu, i tindran lloc el dissabte 18 de febrer

Redacció
06 de febrer del 2017
Actualitzat el 10 de febrer a les 17:45h
Amb la voluntat de donar a la ciutadania la possibilitat d'incidir en la creació del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Fruitós de Bages, l'ajuntament del poble ha organitzat, pel proper dissabte 18 de febrer, una jornada que, sota el lema Fem un Volt!, realitzarà dos itineraris pel municipi: un a peu i un altre en bicicleta. Tots dos itineraris es desenvoluparan de forma simultània i finalitzaran en el mateix punt on es realitzarà una posada en comú de les idees que hagin sorgit al llarg de la jornada.
 
Els itineraris Fem un volt! permetran, per exemple, identificar necessitats futures del municipi que puguin ser resoltes a partir de la planificació i desenvolupament urbanístic, i en relació a les següents temàtiques: accés a l'habitatge, equipaments, espai públic, mobilitat i infraestructures, activitat econòmica, medi natural i sòl no urbanitzable, entre d'altres.
 
La sortida en bicicleta s'iniciarà a les deu del matí des de Torroella de Baix i realitzarà un recorregut d'uns 7 quilòmetres que portarà als assistents fins a La Rosaleda per finalitzar, pels volts de les dotze del migdia, al Nexe-Espai de Cultura. Els participants hauran de portar la seva pròpia bicicleta i no es recomana la participació als menors de 12 anys tot i que l'itinerari no és de alta dificultat.
 
L'excursió a peu començarà, també, a les deu del matí des de la plaça Alfred Figueras i transcorrerà pel nucli del municipi. Es visitaran diferents zones de Sant Fruitós i l'equip que guiarà el recorregut plantejarà diferents qüestions als assistents en relació a l'urbanisme.
 
Aquests itineraris estan oberts a tota la ciutadania i cal inscriure's prèviament a  l'Ajuntament de Sant Fruitós o a través del correu electrònic [email protected], tot adjuntant-hi aquest formulari de confirmació d'assistència.