David Fernàndez Casanovas, nou president del PDeCat de Sant Fruitós

El nou equip local del PDeCat de Sant Fruitós
El nou equip local del PDeCat de Sant Fruitós | PDeCat
Redacció
04 de febrer del 2017
Actualitzat a les 19:00h
Aquest divendres va tenir lloc la primera assemblea del Partit Demòcrata (PDeCat) a Sant Fruitós de Bages. Aquesta assemblea ja és la quarta que fa el nou partit a la comarca per tal d'anar constituint els equips locals i així anar-se estenent pel territori. 

Els punts principals de l'ordre del dia van ser la presentació i votació de l'única candidatura que es postulava a dirigir l'equip local del nou partit al municipi. Com en les darreres ocasions, l'obertura i presentació de l'acte va anar a càrrec de la Presidenta Comarcal, Ivet Castaño, i seguidament, intervingué el president local sortint, Narcís Lupón, el qual va fer balanç dels anys de mandat del darrer comitè local de Sant Fruitós. 

David Fernàndez Casanovas, candidat a presidir la nova direcció executiva local, va ser l'encarregat de presentar la resta de la candidatura. Fernàndez, de 42 anys, està casat i té dues filles. Treballa com a responsable de muntatge i és torner de professió. Actualment també és el President de l'Associació de Veïns del barri de la Rosaleda. Fa un parell de mesos va sortir escollit Conseller Nacional del Partit Demòcrata. 

Els altres membres de la llista que l'acompanyen són Jordi Baraldés Santamaria, Narcís Lupón Sala, Vicenç Llorens Concustell, Roger Grandia Borràs, Mercè Casals Martínez, Eva Caparrós Molino, Estrella Morales Navarro, M. Carme Cura Tò i Carles Obiols Gordo. 

Finalment, es va dur a terme la votació de la llista entre tots els associats de Sant Fruitós de Bages, que van avalar-la amb el 100% dels vots a favor. El nou president de l'equip local va agrair la confiança unànime dipositada, tant a ell com al seu equip, comprometent-se a treballar pel partit, pel poble, per la comarca i pel país amb rigor i responsabilitat.