L'ICL Manresa ha d'indemnitzar amb 7.700 euros una espectadora per una pilotada

El jutge conclou que els espectadors no han d'assumir riscs als esdeveniments esportius |El club no s'ha volgut pronunciar perquè encara no ha rebut la sentència

Partit entre la llavors Bruixa d'Or Manresa i el Gran Canària en que es va produir l'incident
Partit entre la llavors Bruixa d'Or Manresa i el Gran Canària en que es va produir l'incident | J. Alberch
04 de febrer del 2017
Actualitzat a les 19:00h
El Jutjat de Primera Instància número 1 de Manresa ha condemnat l'ICL Manresa a pagar 7.700 euros a una espectadora que va rebre un cop de pilota durant un partit que el llavors Bruixa d'Or Manresa disputava al Nou Congost contra el Gran Canaria el 2014, segons informa Regió7. Es tracta d'una sentència pionera al bàsquet estatal. José Manuel del Amo, titular d'aquest jutjat, explica en la seva sentència que els espectadors no han d'assumir el risc que una pilota perduda acabi impactant amb el públic.

Els fets van succeir el 8 de maig de 2014 en partit de lliga ACB entre l'equip bagenc i el Gran Canària. Un jugador canari va realitzar una mala passada a un company i la pilota va anar cap a la grada. Una espectadora que seia a la segona fila va rebre un impacte i va acabar amb un canell fracturat. Malgrat l'incident, l'accidentada continua sent sòcia de Bàsquet Manresa i acudeix al Nou Congost.

Fonts del Bàsquet Manresa consultades per NacióManresa no s'han volgut pronunciar ja que encara no han rebut la sentència. La indemnització pot ser assumida per l'asseguradora Zurich.
Arxivat a