La Fundació ITeC i l'institut Quercus de Sant Joan signen un conveni de col·laboració

La Fundació ITeC durant la seva activitat
La Fundació ITeC durant la seva activitat | Quercus
Redacció
03 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:54h
La Fundació ITeC i l'institut Quercus de Sant Joan de Vilatorrada han signat un conveni de col·laboració en l'ús del programari TCQ2000.

L'ITec és una fundació privada al servei de la societat que treballa en l'àmbit del sector de la construcció. És una institució de referència en el desenvolupament d'eines i bases de dades per la millora del procés constructiu.

El passat desembre es va formalitzar el conveni de col·laboració entre la fundació i el centre en la formació en l'ús del programari TCQ2000 en el tractament de bases de dades, en el mòduls professionals de pressupostos i condicions tècniques, seguiment econòmic i gestió ambiental.

El conveni contempla l´ús de la llicència individual (i el certificat de formació) per els alumnes i professors del cicle formatiu de grau superior d'Eficiència Energètica, els de grau mig d'Instal·lacions de Producció de Calor fins la finalització del cicle formatiu.

L'ús d'aquest software facilitarà el treball en projecte als alumnes d'Eficiència Energètica, els quals realitzen una auditoria energètica a un edifici terciari.

L'Institut Quercus ofereix la matrícula continua per a la formació de mòduls professionals per separat que conformen el grau superior d'Eficiència Energètica, en mòduls formatius que s'ofereixen en horari de tarda i de forma intensiva. També formació per el "certificat de professionalitat d'eficiència energètica en edificis".