La delegada del Govern a la Catalunya Central visita Monistrol de Montserrat

Laura Vilagrà signa el llibre d'honor de l'Ajuntament de Monistrol de Montserrat en presència de Joan Miguel
Laura Vilagrà signa el llibre d'honor de l'Ajuntament de Monistrol de Montserrat en presència de Joan Miguel | DGCC
Redacció
03 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:35h
La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, ha visitat aquest dijous el municipi de Monistrol de Montserrat. A l'ajuntament ha estat rebuda per l'alcalde, Joan Miguel i ha signat al Llibre d'Honor. Durant la trobada de treball s'han tractat diferents aspectes, des de la realitat econòmica del municipi fins a diferents projectes municipals. També s'ha parlat de Montserrat com Parc Natural, el qual en fou declarat l'any 1987.
 
Monistrol de Montserrat consta de cinc nuclis de població: Monistrol de Montserrat, els Bacus, la Colònia Gomis, el Monestir de Montserrat i Vilamarics. Així mateix, Monistrol de Montserrat té la particularitat de tenir el monestir benedictí de Montserrat, fundat al s.XI, situat a 10km per carretera. Per aquest motiu, entre d'altres, com el relleu, són un reclam més pel turisme.
 
La visita a Monistrol de Montserrat forma part del cicle de trobades que fa periòdicament la delegada del Govern de la Generalitat amb els representants dels diferents municipis de la Catalunya Central amb l'objectiu de tenir informació de primera mà de la realitat del territori i poder-la traslladar als departaments corresponents del Govern.