Moià inicia els treballs per a l'elaboració del Pla de Mobilitat Urbana

L'Ajuntament compta amb el suport de la Diputació

Redacció
03 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:05h
L'Ajuntament de Moià, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha iniciat els treballs per a l'elaboració del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), document que defineix les estratègies per una mobilitat més sostenible i segura. 

D'acord amb la Llei 9/2003, de 13 de juny, de la mobilitat, estan obligats a realitzar un Pla de Mobilitat tots els municipis que tinguin més de 50.000 habitants o siguin capital de comarca. 
Seguint la metodologia del PMUS, el pla s'inicia amb la fase de diagnòstic, amb la finalitat de recollir i analitzar el conjunt de dades bàsiques i així radiografiar l'estat actual de la mobilitat urbana del municipi, i l'establiment de tendències de futur. Concretament, aquestes dades han de permetre caracteritzar els patrons de mobilitat de ciutadans i visitants, l'oferta d'infraestructures i serveis a més de les externalitats socials i ambientals del transport. 

La recollida de dades, que s'iniciarà aquest mes de febrer, es realitza a traves d'un exhaustiu treball de camp en forma d'enquestes, qüestionaris i aforaments que realitzaran personal de l'empresa consultora degudament identificats a tot el terme municipal de Moià. En aquest sentit, agrairem la col·laboració de totes les moianeses i moianesos. 

Durant l'elaboració del PMUS també es realitzaran processos de participació ciutadana tal i com estableix l'article 9 de la mateixa llei. 
Arxivat a