Tres-cents cantaires de més de 60 anys interpretaran diumenge «Tòtems» al Kursaal

El projecte Cantagrans portarà 300 cantaires al Kursaal
El projecte Cantagrans portarà 300 cantaires al Kursaal | Promocional
Redacció
02 de febrer del 2017
Actualitzat a les 15:18h
Uns 300 cantaires de diverses formacions corals de gent gran de Manresa i el Bages participaran als concerts del projecte Cantagran, que se celebren per tercer any consecutiu al Teatre Kursaal. 

Aquest diumenge 5 de febrer es podran veure dos concerts; el primer, a les 12h, comptarà amb els participants dels Tallers de cançons de l'Ajuntament de Manresa, dirigit per Pep Torres, dels barris de la Font, la Balconada, Vic-Remei, Crta. Santpedor, Pl. Catalunya, Valldaura i el Xup. La sessió de la tarda, a les 18h, tindrà com a cantaires els membres de la Coral Harmonia del Casal de la Gent Gran de Manresa, la Coral Amistat de Cardona, la coral Les veus de Castellnou de Bages i els Tallers de cançons dels barris de Mion, Cots, Guix i Pujada Roja. La direcció musical anirà a càrrec d'Oriol Castanyer. 

Enguany, els participants interpretaran la cantata Tòtems, escrita per Pilar Cabot per encàrrec de l'Ajuntament de Barcelona i l'Auditori, amb peces com Qui més té més vol, L'amor de la gent gran i La màgia dels set. A través del recorregut que ens ofereix aquest emotiu concert, trobem set elements que denominem "tòtems", alguns dels quals són capaços de generar bones vibracions, salut, fortuna i somnis als usuaris. No són de pedra picada ni els hem d'anar a buscar lluny. Els tenim a la vora i, ara i aquí, la música els avala.

Les entrades, que tenen un preu únic de 8€, es poden comprar a les taquilles, per telèfon (93 872 36 36) i per internet