El manresà Raül Benéitez presenta el seu últim disc dijous a la sala petita del Kursaal

Redacció
01 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:56h
Raül Benéitez cantarà dijous al Kursaal
Raül Benéitez cantarà dijous al Kursaal | Promocional
El Club de la Cançó torna aquest dijous, 2 de febrer a les 21h, a la Sala Petita del Kursaal amb el concert del cantautor manresà Raül Benéitez, per presentar el seu nou treball Al caient de la nuesa.

Després del viatge saltejant entre les Quatre llunes i una arcada, i el primer àlbum de debut, El dia del mag, Raül Benéitez pren al vol la gosadia de presentar una nova estampa farcida de cançons i cristalls en un sentit "reflex". Una proposta en què les diferents creacions són retrats vius i canviants de persones que embolcallen i configuren la vida de l'artista. 

L'espectacle, musical i literari, obre nous espais, matisos i horitzons, i deixa entreveure registres personals i de proximitat latent entre la gent. Raül Benéitez (veu, piano i guitarra), estarà acompanyat en aquest concert per Toni Romero (contrabaix, veus i guitarres) i Carles Tatjé (bateria, percussions i veus). 

Les entrades tenen un preu de 15 euros (12€ amb Carnet Galliner, majors de 65 anys, menors de 25 anys i alumnes de les escoles de música) i es poden comprar a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet.

El proper concert del cicle del Club de la Cançó serà el dijous, 9 de març, amb la veu catalana del fado, Névoa. 

El Club de la Cançó va néixer l'any 2001, a Manresa, com un cicle de cançó integrat dins les activitats de l'Associació Cultural Bloc. Un cop Bloc va desaparèixer, l'any 2004, el grup de gent que va impulsar i treballar en aquell cicle va convertir El Club de la Cançó en l'entitat actual. El cicle que s'estrena aquesta temporada al Kursaal és una iniciativa conjunta d'El Club de la Cançó, el Galliner i Manresana d'Equipaments Escènics, amb l'objectiu de potenciar i difondre la cançó en general i molt especialmente l'obra dels cantautors.