Ampans constitueix un consell assessor amb destacades personalitats

L'organ ajudarà a dibuixar els escenaris de futur en els que donarà resposta als nous reptes en l'atenció a persones amb necessitats de suport

El recentment constituït consell assessor d'Ampans
El recentment constituït consell assessor d'Ampans | Ampans
Redacció
31 de gener del 2017
Actualitzat a la 13:26h
Ampans engega el 2017 amb la constitució d'un consell assessor. Divuit veus rellevants de diferents àmbits i entorns ajudaran l'entitat en la reflexió de la seva estratègia, aportant una visió reflexiva, crítica i constructiva. L'objectiu és que les aportacions d'aquest òrgan assessor ajudin l'entitat a anticipar-se als nous escenaris provocats pels canvis socials, tecnològics i econòmics en els que haurà de donar resposta als reptes de futur en els serveis a les persones amb necessitats de suport. El Consell Assessor d'Ampans es reunirà dos cops l'any i està format per personalitats destacades en diferents àmbits d'activitat i coneixement, com el social, el de la comunicació, el de l'economia, el de l'empresa, el món acadèmic o el món laboral. La reunió constituent del consell s'ha fet a Urpina, la finca que l'entitat té a Sant Salvador de Guardiola.

Membres que formen el Consell Assessor d'Ampans

Xavier Aragay: Impulsor de la UOC i del projecte educatiu Horitzó 2020. Ha estat Director general de la Fundació Jesuïtes Educació.

Daniel Arenas: Professor titular del Departament de Ciències Socials d' ESADE a la Universitat Ramon Llull.

Carles Campuzano: Diputat i president de la Comissió de Discapacitat al Congrés.

Sílvia Cóppulo: Periodista i fundadora de l'empresa de comunicació ECOS. Dirigeix el Catalunya vespre de Catalunya Ràdio. 

Xavier Ferràs: Degà de la Facultat d'Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic. Ha estat director del Centre d'Innovació Empresarial ACC1Ó.

Jan Frey: Membre del comitè d'accionistes del Grup Henkel.

Albert Giralt: Director General d'Avinent.

Theresa Jamaa: General manager de GSMA, la plataforma d'operadors i empreses de telecomunicació que organitza el Mobile World Congress de Barcelona.

Àngels Miquel: Patrona de la Fundació d' Investigació Oncològica Fero. Ha estat consellera de Miquel Alimentació.

Jordi Molina: Professor d'ESADE i EADA, i Director de Meridian Capital.

Carme Mur: Sòcia fundadora de Mur&Martí. Ha estat Presidenta Executiva i Consellera Delegada de ManpowerGroup.

Maravillas Rojo: Experta en polítiques d'ocupació i creació d'empreses. Ha estat Presidenta de Barcelona Activa i Secretària General d'Ocupació del Ministeri de Treball.

Martí Saballs: Director adjunt del diari Expansión.

Quim Sabrià: Fundador d' Edpuzzle, una plataforma de vídeos a través de la qual els professors poden fer les seves explicacions i interaccionar amb els alumnes. Ha estat considerat un dels joves més influents a Europa el 2106.

Xavier Sala-i-Martín: Professor d'economia de la Universitat de Colúmbia i assessor del Fòrum econòmic mundial de Davos.

Josep Salvatella: Soci fundador de Roca&Salvatella.

Josep Santacreu: Conseller delegat del grup d'assegurances DKV i president de la Fundació DKV Integralia i l'associació empresarial Respon.cat.

Eduard Vallory: President del Centre UNESCO de Catalunya i director d'Escola Nova 21. 
Arxivat a