Ibon Navarro considera claus els darrers cinc minuts del tercer quart

29 de gener del 2017
Actualitzat a les 23:59h
La cara d'Ibon Navarro comunicava menys malestar del que podia suposar-se, sobretot si es recorda l'esbroncada que havia fet als seus jugadors al final del tercer quart del partit contra l'UCAM Murcia. En l'opinió del tècnic, la clau de la derrota s'ha de situar als darrers cinc minuts del tercer període quan l'ICL Manresa "ha estat malament". Després ha tornat el discurs de les darreres jornades. L'exigència és lluitar totes les pilotes fins al final. En cap cas, ha volgut buscar cap però a la victòria del rival, que ha considerat merescuda. Ara toca aixecar-se i afrontar el següent compromís. Encara no se sap si amb Joe Trapani entrarà a la convocatòria o no. L'italoamericà ja fa exercicis amb els seus companys però no se'l forçarà més del compte. 

Sobre els dos temes espinosos que Navarro ha hagut d'afrontar, el vitorià ha preferit no allargar-se massa. Sobre el mal partit d'Scott Suggs, l'entrenador de l'ICL Manresa no n'ha volgut fer massa sang. Ha reconegut el seu mal paper, sobretot en la faceta defensiva, però també ha recordat que quan ha tingut encert tampoc se l'ha posat en un pedestal. I de l'arbitratge només n'ha comentat que "si Paco Monjas (director d'arbitratge) era a la llotja deu ser perquè alguna cosa no va bé. Són temes que els clubs treballen. I nosaltres no som cap excepció. Ens queixem del que tenim raó i de les altres coses callem". 

A l'altre cantó, Fotis Katsikaris s'ha mostrat content per un victòria que l'UCAM Múrcia necessitava. Però sobretot perquè els seus jugadors s'han adaptat molt ràpidament a uns nous mètodes de treball. El tècnic grec reconeix que ha vist perillar la victòria quan l'ICL Manresa s'ha posat a només sis punts. No creu, en canvi, que les dues personals que han assenyalat a Michael Machado abans dels dos minuts de joc els hagin aplanat el camí. "Sense Machado, han fet servir Cvetkovic, que és un gran jugador", ha explicat Katsikaris.
Arxivat a