Convocat el 3r concurs d'aparadorisme i decoració interior de la Fira de l'Aixada

L'objectiu del concurs és promoure el comerç local durant per la festa de l'Aixada, concretament entre els dies 15 i 26 de febrer

Redacció
27 de gener del 2017
Actualitzat a les 14:28h
L'Ajuntament de Manresa i l'Associació Manresa de Festa han convocat el tercer concurs d'aparadorisme i decoració interior que se celebrarà durant la Fira de l'Aixada. L'objectiu principal d'aquesta proposta és implicar i promoure el comerç local en les activitats que es duen a terme durant la Fira de l'Aixada de Manresa, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de febrer de 2017.

Els aparadors hauran d'estar exposats entre el 15 i el 26 de febrer, i hi podran participar tots els establiments d'àmbit comercial, restauració i allotjament turístic dels entorns on es desenvolupi la Fira. La temàtica haurà d'estar relacionada amb l'ambientació medieval, i el termini per inscriure-s'hi acaba el 10 de febrer. El premi consistirà en una estada d'un cap de setmana per a dues persones en un hotel de 4 estrelles a Andorra.

Bases del Concurs

1. Participants

La participació és oberta a tots els establiments d'àmbit comercial, de restauració i allotjament turístic de l'entorn immediat a l'espai on es du a terme la Fira de l'Aixada

2. Tema

El tema haurà d'estar en consonància amb l'ambientació medieval, a l'entorn del S. XIV, que és l'època en què situem la Fira de l'Aixada.

3. Durada

Els aparadors hauran de romandre exposats del 15 al 26 de febrer, ambdós inclosos.

4. Jurat

El jurat estarà format per:

- 1 regidor de l'Ajuntament de Manresa
- 1 representant de l'Associació Manresa de Festa
- 1 representant de l'Associació de comerciants Sobrerroca, Plaça Major, Sant Miquel i voltants.

5. Premis

El jurat concedirà un premi cedit per Viatges Caditravel, que consisteix en un cap de setmana a Andorra, estada en Hotel de 4 estrelles –una nit- en règim de dormir i esmorzar amb entrada bàsica a Caldea per a dues persones.

La data, hora i lloc del lliurament dels premis es faran públics la setmana següent de la finalització de l'esdeveniment Fira de l'Aixada de Manresa i es comunicarà mitjançant roda de premsa als mitjans de comunicació local.

6. Procediment de valoració

El jurat valorarà els aparadors participants a partir de la visita que faran als establiments participants al concurs, que prèviament hauran comunicat la seva voluntat de participar-hi abans del dia 10 de febrer de 2017.

7. Criteris de valoració

Els criteris de valoració del jurat seran:

- L'originalitat
- La utilització d'elements identificables amb les ciutats del nostre entorn al S XIV
- La qualitat artística
- El disseny
- El grau de vinculació al tema: Manresa i la Sèquia

8. Veredicte del jurat

Les deliberacions del jurat seran secretes i inapel·lables. El veredicte es farà públic el dia i l'hora previstos per al lliurament de premis.

9. Inscripcions

La voluntat de participar al concurs és gratuïta i s'ha de formalitzar mitjançant una butlleta que es podrà descarregar de la pàgina web www.aixada.cat. Igualment, podrà recollir-se a les dependències de la regidoria de cultura i festes, al Centre Cultural al Casino, al Passeig Pere III, 27, bxs. La butlleta s'haurà de remetre degudament formalitzada a la mateixa adreça esmentada anteriorment o enviar-la per correu electrònic a l'adreça firaaixada@gmail.com.

El període d'inscripció al concurs finalitzarà el 10 de febrer de 2017.

La participació en el concurs suposa l'acceptació de les bases.

10. Distintius

L'Ajuntament de Manresa i l'Associació Manresa de Festa facilitarà a tots els establiments participants un distintiu que acredita la seva participació al concurs i que haurà d'ésser exposat a l'aparador mentre duri el concurs.

11. Més Informació

Regidoria de Cultura i Festes (Passeig Pere III, 27 baixos. Tel. 93 875 34 10).