Laura Vilagrà visita Sant Mateu i Callús

La delegada del Govern, Laura Vilagrà, amb l'alcalde de Callús, Joan Badia
La delegada del Govern, Laura Vilagrà, amb l'alcalde de Callús, Joan Badia | DGCC
Redacció
26 de gener del 2017
Actualitzat a les 18:08h
La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, ha visitat aquest dijous els municipis de Sant Mateu de Bages i Callús, a la comarca del Bages.

A Sant Mateu de Bages s'ha reunit amb el consistori en ple, encapçalat pel seu alcalde, Joan Ullé. En la reunió que han mantingut amb la delegada han destacat la importància que té en el municipi la xarxa de camins, però també les dues carreteres que el creuen, la BV-3002 i la BV- 3003. Concretament, se li ha fet arribar a la delegada la voluntat de tenir una connexió en condicions entre les dues carreteres, a la qual cosa Laura Vilagrà els ha respost que entomava aquest assumpte i que ho traslladaria al departament corresponent de la Generalitat. A la reunió també s'han tractat altres temes relacionats amb l'urbanisme, el medi rural i les telecomunicacions, concretament la fibra òptica, la televisió i la telefonia. El municipi, format per cinc nuclis de població, és el més extens de la demarcació de Barcelona i el segon de la Catalunya Central.

La delegada ha continuat amb una visita a l'Ajuntament de Callús. Allà, com també havia fet anteriorment al de Sant Mateu de Bages, ha signat al Llibre d'Honor de l'Ajuntament, i s'ha reunit amb l'alcalde, Joan Badia, i la resta de l'equip de govern municipal. Alcalde i regidors li han fet una explicació de la situació del municipi de poc més de dos mil habitants, a través de la qual li han exposat els principals projectes i les diferents realitats, algunes d'elles relacionades amb l'àmbit urbanístic.

La visita a Sant Mateu de Bages i Callús forma part del cicle de trobades que fa periòdicament la delegada del Govern de la Generalitat amb els representants dels diferents municipis de la Catalunya Central amb l'objectiu de tenir informació de primera mà de la realitat del territori i poder-la traslladar als departaments corresponents del Govern.