El Bages serà present a la gran concentració del 6 de febrer a Barcelona

Per a la mobilització que es farà en defensa de la democràcia i en suport als nostres representants polítics, en el judici pel 9-N

Membres que donen suport a la manifestació del 6-F
Membres que donen suport a la manifestació del 6-F | Òmnium
Redacció
26 de gener del 2017
Actualitzat a les 17:44h
Aquest dijous s'ha fet una roda de premsa a l'Espai Òmnium, de Manresa, per explicar la presència de la comarca del Bages en la gran concentració que es preveu el proper dilluns, 6 de febrer a Barcelona. Hi han participat una quarantena de membres de diverses entitats i partits, que donen suport a la mobilització que es farà en defensa de la democràcia i en suport als nostres representants polítics, en el judici pel 9-N.

Josep Emili Puig, membre del secretariat nacional de l'ANC, ha explicat que es preveu una de les concentracions més importants dels del passat Onze de Setembre i ha demanat als participants que duguin símbols democràtics.

Jordi Corrons, president d'Òmnium Bages, ha comentat que aquell dia, en què es jutjarà l'expresident Artur Mas i les exconselleres Irene Rigau i Joana Ortega, es produirà un nou atac a la voluntat de tot un poble i a la sensibilitat democràtica de catalans i catalanes.

Josep Camprubí, portaveu de l'ANC a Manresa, ha destacat l'estranyesa que provoca a Europa el fet que es judicialitzi una acció en què van participar milions de persones.

Finalment, Toni Bozzo, coordinador de l'ANC a Manresa, ha detallat que els busos sortiran de diferents poblacions del Bages i que, en el cas de Manresa, ho faran des de l'Estació d'Autobusos, a les 6.30 h del matí, per poder ser al pg. de Lluís Companys, de Barcelona, a les 8.15 h.

El preu del tiquet és de 6 euros i els punts de venda són els habituals de cada població. A Manresa, es poden adquirir fins al dia 2 a l'Espai Òmnium (Sobrerroca, 38, de dilluns a divendres, de 19 a 21 h, tel 938726321) o bé per internet.