Castellbell assessorarà els joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil

S’adreça als joves del municipi d'entre 16 i 29 anys amb la voluntat de reduir l'atur i començarà el febrer

Redacció
24 de gener del 2017
Actualitzat a les 19:40h
Castellbell i el Vilar estrena el proper mes de febrer un nou servei d'assessorament mensual per als joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil. L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar s'ha acollit al servei d'atenció que s'ofereix des del Consell Comarcal del Bages i comptarà amb la presència de la tècnica del programa un cop al mes. El Programa de Garantia Juvenil pretén reduir l'atur dels joves d'entre 16 i 29 anys i darrerament ha simplificat els tràmits d'inscripció per facilitar que el col·lectiu jove que ni estudia ni treballa s'hi apunti. Els joves que s'hi acullen poden beneficiar-se d'una oferta de formació àmplia i les empreses que els contracten opten a importants bonificacions. La primera visita a Castellbell i el Vilar serà el proper 17 de febrer.

Assessorament i entrevistes

El servei consistirà en un assessorament personal als joves del municipi per ajudar-los a trobar feina i també seran entrevistats per la tècnica que coordina el programa al territori. El servei, coordinat des de l'Oficina Jove del Bages, comptarà amb la col·laboració del Servei Local d'Ocupació de Castellbell i el Vilar i l'àrea de Joventut del propi consistori.

Totes les persones joves interessades poden contactar per rebre l'assessorament i demanar hora a través del telèfon 619 142 752 (Whatsapp i telèfon), per mail a garantiajuvenil@ccbages.cat o bé a través del Servei local d'ocupació de Castellbell i el Vilar (93 828 38 62).