Sant Fruitós compta amb tres nous espais d'esport i salut

Es tracta de dos nous espais de street workout i una instal·lació per a l'exercici de la gent gran

Redacció
24 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:14h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha instal·lat 3 nous equipaments esportius al municipi per tal de fomentar hàbits saludables i dotar el municipi de nous equipaments d'oci actiu principalment dirigits al col·lectiu jove i a la gent gran. 

Les instal·lacions de Street Workout són equipaments a l'aire lliure que permeten entrenar als usuaris de forma lliure. Principalment permeten realitzar exercicis de força com dominades i flexions.

El proper dissabte 4 de febrer a les 4 de la tarda s'inaugurarà de forma oficial l'equipament ubicat a Torroella de Baix conjuntament amb les instal·lacions destinades a la gent gran i posteriorment a 1/4 de 6 s'inaugurarà l'ampliació del workout que es troba ubicat al parc del Bosquet.

Un cop finalitzat l'acte protocol·lari en aquest darrer punt, un grup de joves oferirà una demostració d'exercicis amb les noves barres d'entrenament. Per finalitzar la jornada l'àrea de joventut de l'ajuntament ha organitzat una activitat d'Archery Combat per als assistents.