Nova funció del teatre antirumors d'UCFR, divendres a la Casa Flors Sirera

La proposta busca "provocar en el públic emocions i despertar el sentit crític sobre els rumors que es propaguen sobre les persones migrades"

Redacció
24 de gener del 2017
Actualitzat a les 12:48h
Després de la bona acollida que va tenir la preestrena del teatre antirumors del passat 2 de desembre, aquest proper divendres a les 8 del vespre, Unitat contra el Feixisme i el Racisme al Bages (UCFR) realitza una nova representació de l'obra a la Casa Flors Sirera de Manresa. 

Emmarcat dins el Teatre Social, la proposta que fa UCFR és una peça de Teatre de l'Oprimit on els personatges es troben en una situació de conflicte i amb la interacció i col·laboració del públic proven diferents alternatives de resolució. 

UCFR va realitzar un taller durant els dissabtes del mes de novembre per a la creació del grup de teatre que s'ha ampliat aquest mes de gener amb dues sessions més i la incorporació de noves persones. 

El grup mostrarà a l'escenari noves situacions comunes on algun dels personatges propaga un rumor sobre les persones migrades i es pot observar les diferents reaccions que desperta a la resta de personatges. La proposta, segons paraules del grup és "no pas oferir solucions si no, més aviat, provocar en el públic emocions i despertar el sentit crític sobre els rumors que es propaguen sobre les persones migrades en diferents espais de la vida quotidiana".

La idea del grup és continuar oferint noves propostes de tallers en el futur. La funció es durà a terme a la sala d'actes de Casa Flors Sirera, al carrer Saleses, 10 de Manresa.