El Rugby Manresa també guanya al CEU B i es manté líder (53-3)

El Rugby Manresa continua sumant victòries
El Rugby Manresa continua sumant victòries | MRC
23 de gener del 2017
Actualitzat a les 18:49h
El primer equip del Rugby Manresa continua sumant victòries. Diumenge es plantaven al camp de rugby del Congost per enfrontar-se al CEU B, un partit que ja es preveia desigualat d'inici. Els manresans estrenaven el marcador pocs minuts després del xiulet inicial, premien l'accelerador i mostraven una línia molt contundent en atac. En una meleé a favor dels visitants, els terceres del Bages exercien molta pressió i aconseguien recuperar la pilota i assajar de nou posant un 10 – 0 al marcador. Però no tots els aspectes eren positius, ja que els locals pecaven de concedir diversos cops de càstig permetent als de Barcelona guanyar metres en atac. Tot i que els del Manresa RC aconseguien tornar a marcar dues vegades més, el CEU es permetia jugar molt a prop de marca en alguna ocasió. Els de casa tornaven a crear joc amb diverses fases a la línia, que actuava amb molta continuïtat. I un xut del número 10 a l'ala donava la darrera marca del Manresa al primer temps. (27-0).

A la segona part, el CEU no es va donar per vençut, i continuava lluitant davant d'un Manresa molt decidit que s'apropava molt a assaig, i continuant amb la mateixa tònica, feia incrementar novament el marcador.

La bona defensa dels locals feia minvar l'atac del CEU, i en joc obert, la pilota arribava a les mans de l'obertura barceloní i, a través d'un xut de drop sumava els 3 primers punts al marcador (46 – 3). Quan falten alguns minuts per al final, el Manresa RC no havia dit l'última paraula, i encara sumava 7 punts més al marcador gràcies a un bon recolzament. El partit acabava amb 53 – 3, una clara victòria per a l'equip local, que acumula la seva tercera victòria consecutiva en la fase regular de la lliga mantenint-se en la primera posició de la classificació.

El segon equip també guanya

El dissabte, el segon equip masculí del Manresa RC disputava el seu tercer partit en competició a contra el BUC D al camp de la Foixarda. Els visitants començaven el partit amb decisió, i durant els primers quinze minuts, aconseguien dues marques amb un gran esforç de la davantera en dues accions creades a partir d'una meleé a cinc metres de la línia de marca contrària. Els visitants portaven la batuta durant el primer temps, però en una acció ofensiva del BUC amb diverses fases, els locals arribaven a plantar l'oval rere pals abans d'arribar a la meitat del temps, destacant una bona continuïtat gràcies als recolzaments. El Manresa RC havia mostrat una meleé molt competitiva, tot i que, a causa d'algunes lesions en la seva primera línia, abans de la mitja part les meleés passaven a ser pactades.

La segona part començava ben diferent, amb un BUC amb ganes de capgirar el partit, que aconseguia un nou assaig. Però els visitants no aixecaven el peu de l'accelerador i tornaven a crear joc aconseguint novament travessar la barrera defensiva del rival per continuar anotant. Ja a les acaballes de l'encontre, i amb tots dos equips amb les piles descarregades, l'últim esforç donava la pilota a la línia manresana després d'una meleé, que acabava en mans de l'ala sentenciant el partit (10-44), i donant la tercera victòria consecutiva al conjunt manresà recentment estrenat en competició.