El Consell Comarcal ofereix dos tallers gratuïts sobre innovació i sector agroalimentari

Es faran el dijous 16 de febrer a la tarda, i cal inscriure's prèviament

Redacció
23 de gener del 2017
Actualitzat a la 13:01h
El Rebost del Bages, del Consell Comarcal del Bages, i la Diputació de Barcelona, en el marc de la Xarxa Productes de la Terra, oferiran una doble jornada formativa gratuïta sobre la innovació i les associacions en el sector agroalimentari. Les sessions tindran lloc el dijous 16 de febrer a la tarda, a la seu del Consell. 

A 2/4 de 5 es durà a terme la primera sessió que, amb el títol Innovació integral del camp a taula, vol apropar els assistents al món de la innovació de manera fàcil i a l'abast de tothom. Es donaran claus per introduir innovacions que portin a fer un millor producte, ser més eficient i vendre més. Es parlarà d'innovació des de la mirada d'un cuiner, es farà una proposta de procés senzill i es donaran exemples d'innovació al camp, per part de pagesos, elaboradors i venedors. El taller anirà a càrrec de la Fundació Alícia.

La segona sessió, a les 6 de la tarda, se centrarà en el paper de les associacions de productors agroalimentaris. Serà una xerrada inspiradora sobre el paper de les associacions de productors i elaboradors agroalimentaris, com el Rebost del Bages. L'objectiu és sensibilitzar sobre la importància de la implicació de les associacions en els plans de  dinamització del sector, i debatre sobre les oportunitats i beneficis de formar part  d'una associació.

L'assistència a les jornades és gratuïta, però les places són limitades i cal inscriure's prèviament a través d'aquest formulari.