Berta Franquesa, plata en el Trofeu Internacional Vila de Gràcia de Gimnàstica Artística

Berta Franquesa sobre l'aparell de barra
Berta Franquesa sobre l'aparell de barra | TTFotos
Redacció
23 de gener del 2017
Actualitzat a les 12:03h
La gimnasta de l'EGIBA, Berta Franquesa, ha aconseguit aquest diumenge la segona posició general, i el bronze en l'aparell de barra en el XIX Trofeu Internacional Vila de Gràcia de Gimnàstica Artística Femenina, que ha comptat amb la participació de 15 clubs i 60 gimnastes.

En el mateix campionat, Ona Sánchez ha aconseguit la plata en l'aparell de terra. També hi han participat per l'EGIBA, Aina Solà, que ha quedat ben a prop de les posicions de podi, i Roxana Filip. 

Convocatòries estatals

Per una altra part, la gimnasta Andrea Carmona ha finalitzat aquest diumenge una concentració de quatre dies a Madrid amb l'equip Nacional Júnior i Sènior amb molt bones sensacions de cara la temporada. Carmona ha mostrat l'evolució en els seus nous elements d'alta dificultat que prepara per aquesta temporada per aconseguir una de les dues places que tindrà Espanya en la categoria Júnior, el Junior Mediterranian Games i els EYOF (festival olímpic de juventud) a Györ,Hongria.

També dins el pla de seguiment de la Federació Espanyola de Gimnàstica, Lorena Medina, Carla Font, Mar Palliso i Janina Jo, participaran el proper divendres i dissabte al primer control selectiu per intentar formar part del equip Nacional Júnior Espanyol