ICL ha invertit els darrers cinc anys 2,1 milions d'euros en acció social

L'empresa es va trobar amb una trentena d'entitats socials, culturals, esportives i solidàries el passat dimecres

Trobada entre ICL i diversos agents i entitats del territori
Trobada entre ICL i diversos agents i entitats del territori | ICL
Redacció
23 de gener del 2017
Actualitzat a les 11:49h
ICL mantindrà aquest 2017 el pla d'inversions previst i el compromís social a la comarca del Bages segons va anunciar ahir el conseller delegat Pablo de Lastres, en una trobada amb entitats i associacions celebrada al Restaurant Canonge de Manresa.

Segons dates publicades a l'estudi d'impacte econòmic elaborat per la consultora PwC, en el període 2011-2016 es va materialitzar una inversió total de 2,1 milions d'euros en projectes d'acció social i de col·laboració amb el territori, xifra que posa de manifest l'arrelament de l'empresa al territori.

En paraules del propi conseller delegat, Pablo de Lastres, "un projecte industrial com el nostre no s'entendria sense el compromís i la implicació amb el territori. La indústria del futur no és viable sense tenir en compte els seus entorns socials".

D'altra banda, i en una aposta per l'economia circular, la nova planta de sal vacuum és ja una realitat i, mitjançant l'acord signat amb la multinacional Akzo Nobel pels propers 30 anys, permetrà situar als mercats mundials sal de la màxima puresa. "Creiem fermament que l'activitat industrial ha de generar un creixement intel·ligent, sostenible i integrador i estem convençuts que això passa pels valors de l'economia circular" afegeix De Lastres.

L'acte de trobada amb entitats i associacions celebrat dimecres 18 de gener va aplegar a més d'una trentena d'entitats socials, culturals, esportives i solidàries amb les quals ICL col·labora de forma continuada i amb les quals té endegats nous projectes de futur.
Arxivat a