Ibon Navarro: «Estic orgullós de la lluita dels meus jugadors»

Ibon Navarro celebra una jugada durant el partit contra el Betis
Ibon Navarro celebra una jugada durant el partit contra el Betis | J. Alberch
23 de gener del 2017
Actualitzat a la 1:54h
El tècnic de l'ICL Manresa, Ibon Navarro, estava satisfet per la victòria contra el Real Betis Energía Plus però en cap cas eufòric. La victòria de l'ICL Manresa no representa cap punt d'inflexió del seu equip però sí la reiteració del discurs de la darrera prèvia. L'essència de l'equip bagenc és la lluita. I això ho ha fet durant els quaranta minuts. Si a sobre arriba la victòria, la satisfacció és major. Navarro ha fet èmfasis a la fortalesa de l'equip quan ha superat les trampes del rival i una situació que hagués pogut generar molta frustració. 

Endur-se la victòria tot i haver perdut 23 punts de renda podria fer pensar que l'ICL Manresa ha hagut de guanyar dos cops per anotar-se la victòria. El tècnic ha anat més enllà. "Dos cops? Crec que hem hagut de guanyar set o vuit vegades", ha sentenciat. Això sí, ha admès que la victòria pot anar molt bé en l'aspecte mental. Sobre Patrik Auda i Petar Aranitovic, dos dels destacats, Navarro ha comentat que el txec ha jugat més del que hauria desitjat mentre que el serbi ha superat dues setmanes molt difícils en temes anímics.

A l'altre cantó, Zan Tabak ha estat crític amb els seus jugadors. El preparador croat ha assenyalat dos moments claus. El primer, la sortida de l'equip. I la segona, la gestió dels darrers minuts. "Quan ens hem posat per davant, hem fet quatre atacs horrorosos", ha explicat Tabak. A més, també s'ha queixat de la defensa dels seus jugadors indicant que si el pitjor atac de la lliga anota 91 punts és que alguna cosa han fet malament. També ha emfatitzat que diversos jugadors del seu equip no coneixien què significava jugar al Nou Congost. Sobre Marc Garcia, que avui no ha jugat, el seu actual entrenador ha destacat que "treballa bé, quan puc li dono oportunitats però també algunes carències". 
Arxivat a