El femení del CN Minorisa passa el rodet contra el GEiEG (11-3)

Les manresanes van ser molt superiors a les gironines i van confirmar la seva millora al llarg del campionat

22 de gener del 2017
Actualitzat a les 17:26h
El femení del CN Minorisa han assolit aquest cap de setmana un triomf important, tant pel que fa als punts aconseguits com per la demostració de superioritat davant un equip, el GEiEG, que en el partit de la primera volta només es va poder vèncer per un sol gol de diferència.

La victòria es va començar a assolir en un magnífic primer període. Una bona defensa entre línees permetia fer contratacs que van anar aconvertint-se en gols. Tres van pujar al marcador d'aquesta manera, i un quart de pena màxima forçada per Muns. Els gols bagencs van ser anotats per Casasayas, Muns i César.

Les consignes del tècnic local van ser mantenir el mateix ritme tot i l'avantatge en el marcador i així ho van fer les seves deixebles, que desaprofitant nombroses ocasions aconseguien arribar a la meitat del matx amb la feina feta: 7-0. La porteria imbatuda gràcies a la bona defensa i les aturades d'una encertada Puiggròs.

Amb al feia feta, el tercer quart va baixar el nivell de joc i les imprecisions per ambdues parts va fer que les gironines s'apuntessin el quart per un mínim 0-1. En els darrers vuit minuts va tornar l'eficàcia cara a gol per part manresana i amb tres gols de Muns i un de Noguera les minoristes assolien un parcial de 4-2 que deixava patent la seva superioritat.

Arbitratge a càrrec de JJ Aymerich i R Mármol. Van assenyalar set exclusions a jugadores locals per tres i un penalti a les visitants.

Parcials: 4-0, 3-0, 0-1, 4-2.

Alineacions i golejadores:

CN Minorisa: L Puiggròs, J Boixader, A Casasayas 3, A Toribio, I Peirón 1, E Noguera 1, L Muns 4, B Masats, J César 1, A César 1.
GEiEG: E Santos, E Sudria, C Molas, E Molsa 3, M Brugada, N Brugada, X Font, L Chaiselan, J Figueras, J Espígol, C Brugués i A López.