Les gimnastes del nivell 1 van aconseguir una meritòria segona posició
Les gimnastes del nivell 1 van aconseguir una meritòria segona posició | EGIBA
22 de gener del 2017
Actualitzat el 23 de gener a la 1:14h
Dissabte es va dur a terme al Poliesportiu Municipal de Pla de Llacs, el I Torneig Ciutat d'Olot de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina, amb un total de 300 gimnastes que varen omplir el pavelló. amb la participació 22 gimnastes de l'equip base de l'EGIBA.

En el nivell 1, el més jove amb gimnastes de 5 a 7 anys, les manresanes debutaven en competició i, tot i la seva la inexperiència, l'equip A format per Leire de La Peña, Maria Comallonga, Claudia Navarro i Julia Garcia, va aconseguir la segona posició; i l'equip B, format per Claudia Carretero, Juia Monteagudo i Laia Roses, va acabar en la desena posició.

Les gimnastes participants al nivell 2, format per Gisela Vidal, Berta Alberch Anna Torre i Janna Morell, es van classificar en vuitena posició, just pel davant de l'altre Equip de l'EGIBA, format per Mar Royo, Victoria Casamitjana, Noa de Haro i Ivet Carreras. En aquest nivell cal destacar una medalla d'or en l'aparell del terra a càrrec de Mar Royo.

En el Nivell 3, Alba Garcia, Berta Boixader i Gina Combelle, aconseguien el bronze per equips; mentre que Itziar Gomez, Laura Sanchez i Anais Soler i Erika Burgos, assolien la cinquena posició. A la classificació individual, cal destacar l'actuació de Marta Cano, plata a la general, i or als aparells de barra i paral·leles, i la 4a posició a la general de Gloria Calm amb or al terra.