Obertes les inscripcions per a les activitats del CAE de les Festa de la Llum

Redacció
20 de gener del 2017
Actualitzat a la 13:54h
Amb la Festa de la Llum torna el Torneig de Carcassonne del CAE
Amb la Festa de la Llum torna el Torneig de Carcassonne del CAE | CAE
Un any més, el CAE ha programat dues activitats que s'emmarquen dins del programa de la Festa de la Llum: el Joc de ciutat de la Llum, que tindrà lloc el dissabte 11 de febrer a partir de les 5 de la tarda, i el 9è Torneig de Carcassone, que se celebrarà el dijous 16 de febrer al vespre. Les inscripcions d'ambdues activitats ja estan obertes a la web del CAE

Enguany el Joc de ciutat de la Llum tindrà dos arqueòlegs com a protagonistes. El dissabte 11 de febrer, els equips participants hauran d'ajudar-los a resoldre el misteri amb què han topat mentre treballaven i ho faran superant cadascuna de les diferents proves que es trobaran pels carrers del Barri Antic a partir de les 5 de la tarda. Un parell d'hores més tard, tots els equips d'arqueòlegs es trobaran a la Plaça Major per esbrinar què s'amaga dins d'un sarcòfag que pertany al temps dels antics egipcis. La participació al joc s'ha de fer en equips d'entre 3 i 5 persones i ja es pot realitzar la inscripció prèvia a la web. 

La segona activitat del CAE durant la Festa de la Llum és la 9a edició del Torneig de Carcassonne de la Llum, que tindrà lloc el dijous 16 de febrer, a partir de 2/4 de 10 del vespre, al Cafè del Taller (c/ Sobrerroca, 14). Aquesta activitat, també gratuïta, requereix inscripció prèvia i forma part dels torneigs classificatoris per al Campionat Estatal de Carcassone, que se celebrarà a Madrid a principis d'estiu. La peculiaritat d'aquest torneig és que els participants podran jugar a les diverses ampliacions del joc que han estat creades durant els últims anys pel Club del Joc del CAE i que tenen com a finalitat complementar el joc original i ambientar-lo en l'època, els fets i els personatges del misteri de la Llum de Manresa. 

Per la realització d'ambdues activitats, el CAE compta amb la col·laboració de La Disfressa, Taller de Festes, el Cafè del Taller i Devir –l'empresa editora de Carcassonne- i el suport de l'Ajuntament de Manresa.