L'Ajuntament rep Gerard Farrés, tercer classificat en motos al ral·li Dakar

El pilot manresà, juntament amb la seva família, ha estat rebut per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor d'Esports, Jordi Serracanta

Gerard Farrés, rebut a l'Ajuntament per Valentí Junyent i per Jordi Serracanta
Gerard Farrés, rebut a l'Ajuntament per Valentí Junyent i per Jordi Serracanta | AjM
Redacció
19 de gener del 2017
Actualitzat a les 23:12h
El pilot manresà Gerard Farrés ha rebut aquest dijous al vespre el reconeixement de la ciutat on va néixer. L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor d'Esports, Jordi Serracanta, l'han rebut oficialment i l'han felicitat pel seu èxit esportiu, quedar tercer en el Dakar 2017 de motos, en nom de la ciutat. Farrés, que ha visitat l'Ajuntament amb membres de la seva família, ha signat el Llibre d'Honor de la Ciutat i ha rebut un obsequi de mans de l'alcalde.

Durant la recepció, l'alcalde li ha fet avinent la felicitació i l'agraïment pel fet d'haver contribuït a dur el nom de Manresa pel món gràcies als seus èxits esportius. Manresa és "una ciutat que fa olor de benzina", ha remarcat l'alcalde, i Farrés és actualment un dels exponents principals del món del motor a la ciutat. Per la seva banda, el pilot manresà ha agraït també el suport i l'escalf de la ciutat.

En la recepció ha quedat pal·lès l'èxit de Gerard Farrés, que ha aconseguit el tercer lloc tot i córrer amb una moto de sèrie, no oficial, i en un equip privat, Himoinsa. En la conversa amb Junyent i Serracanta, el pilot ha comentat alguns aspectes de la duresa de la prova, amb llargues jornades sobre la moto.

L'Ajuntament de Manresa vol reconèixer també l'altre pilot manresà que ha conseguit podi al Dakar, Moi Torrallardona, tercer classificat en la categoria de camions, com a copilot de Gerard de Rooy. Torrallardona no ha pogut assistir a l'acte per raons personals i la intenció és rebre'l a l'ajuntament en una data a determinar.