«La Caputxeta» arriba aquest cap de setmana a l'auditori de la Plana de l’Om

«La Caputxeta» farà dues funcions a Manresa diumenge
«La Caputxeta» farà dues funcions a Manresa diumenge | Promocional
Redacció
19 de gener del 2017
Actualitzat el 28 de gener a les 18:46h
La programació d'Imagina't torna aquest cap de setmana amb La Caputxeta a l'Espai de la Plana de l'Om de Manresa. Es tracta d'una versió amb titelles del conegut conte infantil de la Caputxeta Vermella, a càrrec de la Companyia Estaquirot Teatre. L'espectacle es podrà veure diumenge 22 de gener i tindrà dues funcions, la primera a les 11.30h, de la qual ja s'han exhaurit les entrades, i la segona a les 12.30h.

Les titellaires Núria Benedicto i Olga Jiménez, de la companyia Estaquirot Teatre, són les  encarregades de representar els personatges de La Caputxeta. L'obra, pensada per a nens de 2 a 7 anys, té una durada de 45 minuts i compta amb una realització molt visual, partint de transformacions escèniques on els diferents titelles es van manipulant a la vista del públic i on es descriuen uns ambients molt diferenciats i a la vegada fàcils de reconèixer per als més petits.

La Caputxeta explica la història de la Caputxeta Vermella, una nena entremaliada que vivia amb la seva mare, que era modista. Un dia, l'àvia de la Caputxeta, que vivia tota sola en una caseta al mig del bosc va anar al metge perquè tenia molta tos. El metge li va dir que anés cap a casa i es posés al llit perquè estava molt refredada. En saber-ho, la Caputxeta li va voler fer un pastís per portar-li. A partir d'aquí la Caputxeta s'endinsarà al bosc per enfrontar-se a les seves pors...

Les entrades per la segona funció (les de la primera ja estan exhaurides) són a la venda per un preu de 8€ (6€ amb Carnet d'Imagina't i Galliner). Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet.