Detenen un jove pel robatori amb força en un bar de la Baixada dels Drets

Es tracta d'un manresà de 28 anys amb nombrosos antecedents a qui ja havien detingut per intentar robar el mateix bar

Bar El racó de la Masia que va ser objecte del robatori amb força
Bar El racó de la Masia que va ser objecte del robatori amb força | Pere Fontanals
19 de gener del 2017
Actualitzat a les 17:08h
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir dimecres un veí de Manresa de 28 anys acusat d'un robatori amb força, el passat 21 de novembre, el el bar El racó de la Masia, de la Baixada dels Drets de Manresa. Els agents han treballat a partir de la declaració d'una testimoni, de les imatges captades per les càmeres en el mateix local, i per l'inspecció ocular científica per determinar-ne l'autoria.

La matinada dels fets l'individu va entrar al local per la força, va robar els diners de caixa, va obrir la màquina escurabutxaques amb una radial, va agafar també els diners de la loteria i va consumir alcohol i tabac de l'establiment. L'import sostret pujava un total aproximat de 1.600 euros. L'home s'ho va prendre amb calma perquè gairebé es va passar 8 hores a l'interior de l'establimnet.

Tal i com va informarNacióManresa, quatre matinades després, el mateix individu va intentar tornar a forçar l'entrada del mateix bar, però va ser sorprès per un veí de la zona. En aquella ocasió ja va ser detingut per intent de robatori però no es va relacionar amb la primera acció tot esperant tenir totes les proves.

El detingut, que té nombrosos antecedents per fets similars i d'altres tipus, ha estat posat a disposició judicial aquest dijous al matí, i ha estat deixat en llibertat amb càrrecs.