Sant Vicenç de Castellet estrena divendres els actes de la Festa Major d'Hivern

La sala de Cal Soler s'omplirà dissabte a la nit per veure l'espectacle del Mag Lari "Lari Poppins" amb pràcticament totes les entrades venudes

Redacció
19 de gener del 2017
Actualitzat a les 14:25h
Sant Vicenç de Castellet estrena demà els actes de la Festa Major d'Hivern. Fins dilluns el municipi ha programat una atractiva proposta d'actes pensats per a tots els públics. Aquesta setmana s'han pràcticament esgotat les entrades per veure el muntatge del Mag Lari, Lari Poppins, un dels principals atractius del programa. La sala de Cal Soler s'omplirà dissabte a la nit per veure el Mag Lari que ret homenatge a un dels grans musicals de Hollywood. A l'OAC de l'Ajuntament es poden adquirir les darreres entrades aquest matí. La Biblioteca serà un dels espais centrals de la festa. Demà s'estrenarà l'exposició Melodies santvicentines amb la participació de l'Escola de Música, la Coral Nou Horitzó, la Coral Al Vent i l'etnomusicòleg Ramon Vilar. A més, dilluns al migdia es farà la presentació de l'Any Gastronòmic a la Biblioteca amb la participació de Josep Sucarrats, director de la revista Cuina.

Pregonera especial

Aquest any el pregó de Festa Major anirà a càrrec de l'esportista Amaia Valentín diumenge al migdia. Molt implicada en la vida associativa del municipi, Valentín és un exemple de superació i ha destacat en les disciplines de judo, gimnàstica esportiva i esquí.

Oferta per als infants

La Festa Major d'Hivern incorpora una àmplia oferta d'activitats adreçades al públic infantil. Dissabte al migdia l'Hora del Conte programarà L'arbre de sucre, a càrrec d'Ada Cusidó. Diumenge el plat fort serà la primera Mostra de foc infantil, en que s'estendrà la Llegenda de Castellet al públic infantil. Serà a les 6 de la tarda a la Plaça Onze de Setembre. Dilluns al matí es programarà la matinal de circ i l'espectacle Tot és possible a Cal Soler. Finalment a la tarda es projectarà la pel·lícula Mascotas.

Concert jove

Demà a la nit tindrà lloc el concert jove de Festa Major. El cartell comptarà amb les actuacions dels grups URock i The Bombardiers, grup de Sant Vicenç de Castellet especialitzat en versions. El preu de les entrades és de 5 euros i es poden adquirir a l'establiment Jordi Largo Fotògraf.

El programa d'actes és organitzat des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet amb col·laboració d'Activa't de Festa i el suport del teixit associatiu del municipi. Podeu consultar el programa complert a la pàgina web municipal www.svc.cat