Afectació a les voreres per treballs a la xarxa d'aigües a l'avinguda de les Bases

És previst que les obres durin un mes

Redacció
18 de gener del 2017
Actualitzat a les 20:54h
La Secció de Planificació de la Via Pública ha comunicat que, avui dimecres 18 de gener, Aigües de Manresa ha iniciat els treballs previs (cales de prospecció) a les obres de substitució i reposició de l'actual xarxa general d'aigua potable a l'Avinguda Bases de Manresa, entre la plaça Bages i el carrer Font del Gat. Els treballs es realitzaran en dues fases d'afectació de les voreres del núm. 2 al 14, de manera que:

- Fase de treball entre plaça Bages i carrer Flor de Lís: s'habilitarà itinerari de vianants protegit i senyalitzat per a vianants per la zona d'estacionament, de manera que s'afectarà l'àrea de recollida de residus i la zona de càrrega i descàrrega de mercaderies situada en aquest espai.

- Fase de treball entre carrers Flor de Lis i Font del Gat: s'habilitarà itinerari de vianants protegit i senyalitzat per a vianants per la zona d'estacionament, de manera que s'afectarà l'àrea de recollida de residus i la parada de bus Centre Hospitalari, aquesta es traslladarà a l'Av. Bases un cop passada la cruïlla del carrer Font del Gat en direcció a pl. de La Creu.

Es previst que les obres durin un mes.