D'Arrel organitza un concert i un taller aquest més de gener a l'Espai Omnium

Redacció
18 de gener del 2017
Actualitzat el 28 de gener a les 18:47h
El duet Criatures tocarà dissabte a l'Espai Òmnium
El duet Criatures tocarà dissabte a l'Espai Òmnium | Arxiu particular
Abans que comenci el cicle d'Arrel al teatre Kursaal el més de febrer, d'Arrel organitza dues activitats de petit format a l'Espai Omnium de Manresa, al carrer de Sobrerroca 38.

El dissabte 21 de gener a les set de la tarda tindrà lloc el concert del duet Criatures. Criatures va ser el grup gaunyador del concurs Sons de la Mediterrània 2016, durant la Fira Mediterrània de Manresa.

Marçal Ramon (acordiò diatònic) i Ivó Jordà (gralla dolça) són dels millors instrumentistes de la música popular del nostre país, amb una intensa trajectòria dedicada tant a l'ensenyament musical com als concerts. Fa un tipus de música que acompanya en un viatge a la senzillesa, la naturalitat i la delicadesa. El so transformat de la gralla i de l'acordió diatònic ens transportarà a un món imaginari on tot gira al voltant de la música d'arrel. El preu de l'entrada serà de 8 euros. 

I el següent dissabte, 28 de gener, l'Espai Òmnium acollirà un taller de glosa. La glosa, l'art d'improvisar cantant és una tradició molt estesa a la nostra cultura i per tots els Països Catalans. Vine a aprendre a fer glosa. En aquest taller coneixerem algunes de les cançons més habituals (garrotins, corrandes,…) i ampliarem els nostres recursos per a aprendre a improvisar.

Per a tots els públics i nivells. Es pot portar l'instrument. El taller, que durarà 2 hores i té un preu de 10 euros, anirà a càrrec de membres del col·lectiu Cor de Carxofa, que promou la cançó improvisada en l'àmbit català. Per al taller cal inscriure's abans a [email protected].