Testimoni Escènic porta al Convent de Santpedor un homenatge a Víctor Català

Grup de Joves de les Lectures Dramatitzades de la Biblioteca Víctor Català de l'Escala
Grup de Joves de les Lectures Dramatitzades de la Biblioteca Víctor Català de l'Escala | Arxiu particular
Redacció
18 de gener del 2017
Actualitzat el 29 de gener a les 18:00h
Aquest dissabte, l'Auditori del Convent de Sant Francesc de Santpedor estrena a les 6 de la tarda un nou cicle de Testimoni Escènic, amb la posta en escena de les lectures dramatitzades de Víctor Català a càrrec del Grup de Joves de les Lectures Dramatitzades de la Biblioteca Víctor Català de l'Escala i sota la direcció d'Anna Casas.

Els joves porten a escena una producció amb el títol Víctor Català, espurnes de llum. Tot just aquest any passat ha estat l'aniversari dels 50 anys de la mort d'aquesta autora que amb el pseudònim de Víctor Català va ser un referent de la literatura catalana amb obres cabdals com Solitud. La proposta del Grup de Joves pretén descobrir el personatge creat per Caterina Albert a partir de l'incondicional moviment de les seves paraules, fruit de la relació que va mantenir amb alguns dels personatges que els joves interpreten.

En el repartiment hi ha Guille Casas al paper de mestre Lluis Albert; Aina Navarro que interpreta Nela, Caterina Albert/Víctor Català de jove el posa a escena Aina Casadevall; Pablo Casas interpreta a Joan Maragall; Víctor López és Àngel Guimerà, Roger Garrido interpreta a Baltasar Porcel i la directora Anna Casas es posa en el paper d'una Víctor Català adulta.

El preu de les lectures dramatitzades està pensat perquè sigui accessible per als joves estudiants i per això és de només 4 euros fins als 18 anys i els majors de 18 anys paguen 8 euros. Fins a 3 anys és gratuït.
Arxivat a