Una empresa d'Osona patrocina l'equip de futbol d'Ampans a la UE Balconada

L'equip de futbol Ampans-UE Balconada, amb Jaume Tolosa
L'equip de futbol Ampans-UE Balconada, amb Jaume Tolosa | Ampans
Redacció
18 de gener del 2017
Actualitzat a les 12:31h
L'equip de futbol d'Ampans-UE Balconada compta per primera vegada amb un patrocinador. Es tracta de Carrosseries Tolosa, una empresa osonenca amb 45 anys d'història. El seu director, Jaume Tolosa, s'ha trobat aquesta setmana amb l'equip de futbol d'Ampans a les instal·lacions de la Unió Esportiva La Balconada i ha conegut un a un els membres de l'equip. Tolosa, que els ha patrocinat l'equipació, ha pogut veure com entrena l'equip i ha compartit una xocolata desfeta amb molta sintonia al costat dels jugadors que llueixen la samarreta amb el nom Carrosseries Tolosa amb Ampans.

No és el primer cop que l'empresari i ultrafondista Jaume Tolosa dóna suport a Ampans. La seva vinculació amb l'entitat ve de lluny; l'any 2010 va portar el missatge d'Ampans durant la seva travessa per la selva amazònica a la Jungle Marathon i forma part dels Amics d'Ampans

10 anys d'Ampans-UE Balconada

L'equip de futbol Ampans-UE Balconada va engegar ara fa 10 anys arran d'un projecte d'integració social per a persones amb discapacitat a través de l'esport. La UE Balconada els va oferir formar part del club i actualment juguen a la Lliga ACELL, de la Federació Catalana d'Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual. L'equip de La Balco, com ells mateixos l'anomenen, compta amb 13 jugadors de diverses llars-residència i famílies d'Ampans que entrenen cada dilluns amb el suport d'un entrenador, el Manel Ortiz, i un voluntari que li dóna suport, el Mariano Garcia.